07 octombrie – 09 decembrie 2023
Proiectul „Lider@5 – Leadership și comunicare prin public speaking”

 

75 de liceeni din Sectorul 5 al Capitalei au dobândit competențe de public speaking, comunicare și leadership în cadrul proiectului „Lider@5 – ediția a doua”, lansat de Asociația Susținem Performanța, proiect derulat în perioada 7 octombrie – 9 decembrie 2023.

 

Lider@5 – Leadership și comunicare prin public speaking, aflat la ediția a doua, a fost un proiect finanțat din fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache, în cadrul programului de finanțare nerambursabilă 2023, în baza Legii 350/2005. (www.cultural5.ro, www.sector5.ro)

 

Proiectul a inclus și o competiție a celor 75 de participanți, derulată pe tot parcursul proiectului, care s-a finalizat cu o Gală – concurs (Vezi aici detalii despre Gala Lider@5 din decembrie 2023).

 

 

12 iulie – 15 decembrie 2022
Proiectul „Lider@5 – Leadership și comunicare prin public speaking”

 

Proiectul a beneficiat de cofinanţare de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” în domeniul educație, în baza prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

 

Obiectivul general al proiectului: formarea tinerilor ca viitori lideri, prin dezvoltarea abilităților de comunicare și public speaking.

 

În cadrul proiectului, 80 de liceeni din Sectorul 5 al Capitalei au dobândit competențe de public speaking, comunicare și leadership. Aceștia au urmat programul Speaker Elite creat de Andy Szekely și au beneficiat de experiența membrilor Clubului Speakers Net în cadrul unei serii de ateliere practice.

 

Proiectul a inclus și o competiție de public speaking, care s-a finalizat cu o Gală – concurs desfășurată în 10 decembrie la Teatrul Elisabeta câștigată de Daria Gheorghe. Vezi, mai jos, înregistrarea evenimentului și discursul câștigător.

 

 

Scroll to Top