Gala Lider@5: Daria Gheorghe a câștigat marele trofeu al competiției

Final de proiect! După 12 săptămâni, proiectul Lider@5 – Leadership și comunicare prin public speaking s-a finalizat cu o Gală specială desfășurată în 10 decembrie 2022, la Teatrul Elisabeta din Capitală. Nu o spunem noi, o spune publicul, care a rămas surprins de nivelul ridicat al discursurilor tuturor absolvenților Lider@5 prezenți pe scenă.

Cei 10 finaliști au fost, în ordinea intrării în scenă: Izabela Stroe, Miruna Cioacă, Alex Danilov, Natalia Tudoroiu, Daria Gheorghe, Sebastian Tuțu, Andrei Dumitru, Maria Anton, Gabriel Măcăneață și Cristian Mihai.

Astfel, juriul a fost alcătuit din 3 membri: Consuela Codreanu (medic, public speaker, finalist al competiției Speaker Elite 2019, membru în Clubul Speakers Net), Bogdan Grosu (avocat, fondator al societății de avocatură Grosu și Asociații, membru al Consiliului Director al Liceului Anna de Noailles) și Claudiu29 Ceti, reprezentantul Primăriei Sectorului 5.

Este deja evident că juriul a avut o misiune… nu imposibilă, dar destul de dificilă, dat fiind că temele abordate au fost variate și au fost susținute de tehnici de public speaking și de informații utile, cum ar fi, spre exemplu, modalitatea prin care putem selecta informațiile adevărate de cele false în social media.

Pe de altă parte, juriul a beneficiat de sprijinul publicului și al trainerilor, care au oferit și ei câte un clasament, iar clasamentul final arată după cum urmează:

Locul I – Daria Gheorghe, cu discursul „Când tăcerea doare”

Locul al II-lea – Natalia Tudoroiu, cu discursul „Cursa aeriană 10.12.2022”

Locul al III-lea – Alex Danilov, cu discursul „Viața este o-ntâmplare, fericirea-i lucru mare”.

Alături de cei 10 finaliști, încă 15 absolvenți s-au evidențiat de-a lungul programului și au fost recompensați cu premii speciale. Printre aceștia se numără cei 4 prezentatori ai Galei Lider@5 (Rareș Dogaru, Emma Ciocârlan, Ștefana Vrabie și Cristian Pundichi) și 5 liceeni care au susținut discursuri în afara competiției (Maria Darie, Allesia Oprea, Irin Pirnea, Ariana Tomulescu și Luca Anastase).

Proiectul a beneficiat de cofinanţare de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” în domeniul educație, în baza prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Scroll to Top